september. lunch

op vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 12u tot 14u. Wekelijks maken we een vers menu met seizoensgerechten à la carte.

On Friday, Saturday and Sunday. From noon till 2pm. We offer a weekly changing menu with fresh seasonal dishes à la carte.

september. diner

op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag vanaf 18u tot 22u30, laatste bestelling 20u30. Maandelijks creëren we een menu van 5 gangen, waarin we ons volledig richten op seizoensproducten, het teeltplan van onze boeren,en vanuit het gebruikelijke september. karakter, terroir en gastvrijheid.

On Thursday, Friday, Saturday, Sunday and Monday. From 6 till 10h30 pm. Every month we create a 5 course menu, in which we focus entirely on seasonal products, the cultivation plan of our farmers, and from the usual september. character, terroir and hospitality

private dining — in group

Vanaf 16 tot 24 personen kan u bij ons terecht op andere momenten dan de openingsuren. We kunnen samen met u het lopende menu bekijken en indien gewenst aanpassen.

Group reservations are also possible outside our opening hours. Don’t hesitate to contact the restaurant for more information.